Lunardia

Ismerőseink fotózták

2014. január 15. 15:15 Kvaezo komment

A héten szeretnénk útjára indítani egy kezdeményezést, ahol az ismerőseink fotóiból a szerintünk top 10 képet megosztjuk veletek. Úgy terveztük, hogy minden hét elején kerülne ki az előző hétről az összeállítás, felhasználva a facebookra, indafotóra, flickr-re, deviantART-ra és instagramra feltöltött képeket. Ja, és fő szempont, hogy egy embertől egy héten csak egy kép kerül ki, és 5öt én, 5öt Ritya fog választani, így biztosítva az egyenlőséget. Az itteni felsorolás sorrendje nem képez helyezési sorrendet, csupán felsorolás, így ne vegyétek úgy, hogy rangsoroltuk is őket :)

Mladen Janjetovic képe az első, flickr forrásból:

A második Alistair Waddell képe lett, a címe: Web

Harmadjára mammaróza "tél helyett" című képét mutatom:

A negyedik az indafotós balu75 "Nagy fakopáncs" című fotója:

Ötödiknek David Douša képét hoztam:

Hatodjára wolligraf felvételét mutatom, "Cologne stairs" címmel:

Hetediknek Javier Senosiain "aquarium" című képe:

Nyolcadikként trevor "Just leaving"-je:

Kilencediknek Kaede Wu képét hoztam:

És végül, de nem utolsósorban a tizedik Gor44Photographic "Mono Bob"-ja:

Reméljük nektek is tetszenek annyira, mint nekünk, és érdemesnek tartjátok majd őket arra, hogy kövessétek munkásságukat. A következő ilyen összeállítást akkor a jövő héten mutatjuk. :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása