Lunardia

Új design és AXN az indavideón - láttátok?

2013. október 30. 10:13 Kvaezo komment

Nem tudom, találkoztatok-e már vele, de az indavideo.hu-n megújult egy csomó minden. Új a fejléc, a logó, a gombok és jó pár szín le lett cserélve. Eltűntek a képként használt ikonok, helyettük végre "betűként" vannak beillesztve, és sok az átlátszó felület. Változott a profiloldali fejléc, eltűntek a lekerekítések, és videó feltöltés közben már lehet "nem listázott" és "privát" állapotot beállítani, így ha nem akarjuk, nem látja az egész világ a művünket.

Találtam ezek mellett egy új csatornát is: AXNPlayer név alatt fut, és ahogy elnéztem, különböző AXN-es sorozatok vannak. Mivel kinn van az AXN-logó, azt gyanítom, immár "legálisan" lehet nézni a sorozatokat, bár nem mindegyikből van fenn minden rész. 

Mit szóltok mindezen változásokhoz? Nekem tetszik, szerintem sokkal elfogadottabb lehet majd a mai világban. Ha van véleményetek róla, írjátok kommentben ;)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása