Lunardia

10 jármű, amiről még csak nem is gondoltad, hogy létezik

2014. május 08. 07:48 Kvaezo komment

Úgy gondoltuk, hogy sorozatot indítunk, és ennek keretein belül olyan gyűjteményeket igyekszünk összeszedni, amik meghökkentő tényekről, járművekről, vagy épp emberekről számolnak be. A felsorakoztatott képek természetesen nem képezik a tulajdonunkat, így ha rájuk kattintotok, az eredeti helyükre navigál titeket az oldal.

A mai összeállításunk autókról és motorokról szól, melyeket vagy kiállításra/versenyre, vagy csak hobbiból, vagy valamilyen rejtélyes agytekervényi szüleményként alkottak, és nem került sor a sorozatgyártásukra. Az emberi leleményesség és képzelőerő (mint a mellékelt ábra mutatja), néha megdöbbentő megoldásokat szül - ami nem ritkán jóval meghaladja saját korát.

Nem célunk sem osztályozni, sem rangsorolni őket, de ha Nektek valamelyik nagyon megtetszik, szívesen fogadjuk a kommenteket.

És a ráadás:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása