Lunardia

X-men és Vadóc

2014. szeptember 27. 13:07 Ritya komment

Újdonság a hamarosan dvd-n megjelenő X-men - Az eljövendő múlt napjai című film körül!

vadóccc.jpg

Az X-men - Az eljövendő múlt napjaiban úgy tudtuk még a film megjelenése előtt, hogy benne lesz Vadóc. Így is harangozták be. Majd később (ugyancsak még a film előtt) kiderült, hogy az összes Anna vadddd.jpgPaqiun (Vadóc) részt kivágták, a moziban egyáltalán nem lesz benne. Okként azt hozták fel, hogy a film már így is tele van csavarral és történetszállal. Mint tudjuk, minden filmből vágnak ki jeleneteket, de ezek általában a DVD/BluRay verziókra rá szoktak kerülni. Így lesz ez most is: úgynevezett "Vadóc verzió" érkezik - nyilatkozta a Variety-nek Simon Kinbert író-producer, aki egyébként jelenleg az X-Men: Apocalypse forgatókönyvén dolgozik. Ez körübelül tíz percnyi új jelenetet jelent és Vadóc mellett más karakterek is helyet kapnak így a filmben.

 

Ennek a verziónak a célja, hogy a rajongók még jobb, még nagyobb élményt kapjanak a filmtől. Reméljük ezt meg is fogjuk kapni!

Forrás: Filmnews.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása