Lunardia

Pesti nők

2013. október 05. 19:44 Ritya komment

Szeptember második hétvégéjén a budai Pavillon de Paris nevű kis kávézó-étteremben voltam Anyukámmal egy volt általános iskolás osztálytársnőm - Bius - által szervezett rendezvényen. Emlékszem Bius már általános negyedik osztályban tudta, mi szeretne lenni majd felnőttként. Ez pedig nem más, mint hogy divattervező lesz, ha nagy lesz! És ez össze is jött neki: a Pesti nők című rendezvény egy divatbemutató volt, az Ő általa készített ruhákkal! :) Meseszép ruhákat tervez, mindegyik nagyon tetszett.

Tehát ezen a napon az ő ruháit nézhettük meg szebbnél szebb modellek prezentálásával, akik közeli ismerősei, barátai. Ruhái elérhetőek, megvehetőek Tőle. Több helyen megtalálható: Facebookon és saját, önálló oldalon. Nem csak vékonyak számára van ruha, szempont nála még a hordhatóság és a nőiesség is. Viszont azt tudni kell, hogy nem szériázik - mindenből csak egy darab van, tehát a ruhák személyre szabottak, egyediek!

Itt van néhány kép a divatbemutatóról! :)

_MG_7459.jpg

_MG_7618.jpg

_MG_7623.jpg

_MG_7477.jpg

_MG_7648.jpg

A bemutató után az utolsó ruhában készültek képek a modellekről...

_MG_7697.jpg

_MG_7724.jpg

_MG_7733.jpg

_MG_7730.jpg

...valamint az Alkotóról, a Megálmodóról! :)

_MG_7748.jpg

További szép estét, hétvégét! :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása